tiistai 19. heinäkuuta 2016

Tervehdys lomalta!

Kanalaan tuli kortti:

Olemme vaihtaneet maisemaa. Luigi alkoi käydä rasittavaksi. Höpötti koko ajan, että "ihanat ja vapaat skandinaavian kanaset". Ei ymmärtänyt, kun yritimme valaista, ettei Hirmun Kanalassa vapaus jyllää. 


Hulda halusi yhdistää huvin ja hyödyn. Istanbulissa oli joku Siipiliiton globaali tapaaminen. Rauha vastusti väittäen, että ei sinne pidä mennä, kun terroristit poksauttelevat pommejaan. Hulda osti meille kaikille turvaliivit ja sanoi, että maan presidentti on suuri kanojen ystävä. Hän oli nähnyt ihan valokuvan, missä sen kädessä oli herkullinen kanankoipi. 


Istanbulissa törmäsimme panssarivaunuihin ja sotilaskukkoihin. Vähän pelotti. Päätin kuiskuttaa kukkojen korvaan, että Presidentin ystävä Hulda on lähistöllä ja nyt kannattaisi järjestää pientä demonstraatiota toimintakyvystä, niin voisi vaikkapa sataa mitalleja. Ne alkoivat heti ammuskella ympärilleen ja tehdä tiesulkuja. Päästiin turvallisesti hotelliin. Nyt odotetaan, että ulkona helikopterien pörräys lakkaa ja päästään tutustumaan Topkapiin ja siniseen moskeijaan. Miten ne kukot vielä jaksaa rähinöidä, kun me päästiin jo perille? Ei olla vielä tulossa, lomalla on ihanaa! Saimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti