sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kananmunilla talous kasvuun!

Saimi haluaa kertoa, että heidän munissaan on sitten ensimmäisenä numerokoodina 6. Ei löydy EU:n ohjeista, mutta siellä ei ole vielä herätty kananmunien tuotannon luoviin vaihtoehtoihin.
Sex on selvä viesti ostajalle, mitkä voimavarat KukkoKanalan munissa jylläävät! Sopivat myyntiin myös apteekkiin ja tietysti hyvästä kannattaa maksaa. Kanalan verkkosukkakauppa odottaa tilaustulvaa! Rauha hoiti hakemuksen myös Tekesille jatkojalostuksen eri vaihtoehtojen selvittelystä ja yksi säätiö on luvannut auttaa kansainvälisen jakelutien avaamisen rahoituksessa.
Maailmalla on myös oltu kiinnostuneita tästä startupista ja Hulda virittelee neuvotteluja uusien pääomasijoittajien kanssa. Saimi selvittää, mihin kannattaa toimisto sijoittaa Silicon Valleyssa ja samalla on tarkoitus selvittää Hollywood- yhteistyökuviot. Rauha puolestaan erikoistuu digimaailman virityksiin.
Meillä on hyvä meininki- kyllä tässä maassa jonkun pitää luoda uutta liiketoimintaa ja vientituloja, millä saadaan talous kasvuun. Muut vain miettivät, miten päästä eläkkeelle entistä aikaisemmin. Me tytöt yritetään pelastaa maa, saada Saulin vientipalkinto ja päästä Linnan juhliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti