keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Onnea, Herra Presidentti - toivoo Hirmu Kukko!

" Onnittelut Herra Presidentti! Hienoa, kun näytitte maailmalle, että muna on vahvempi kuin kana - meillä täällä Kanalassa on asiasta käyty aina välillä ristiriitaista keskustelua. Nyt on selvät sävelet Teidän ansiostanne neljäksi vuodeksi ja orsirauha vallitsee. 

Kanat tuntuvat lisäksi katselevan Kanadan matkailumainoksia ja kuiskailevat, ettei tänne uskalla jäädä. Kaverinne Itäiseltä maalta voi kanojen uhkakuvien mukaan hiippailla panssareineen nyt ihan häiritsemättä ja keskeyttää yöunemme. Minä pistän turvani Teihin - me Kukot olemme aina olleet solidaarisia toisillemme. Jos tarvitsette pelimerkkejä suurvaltojen uuden reviirijaon tueksi, niin suosittelen kyllä Ruotsia ennen Suomea. Siellä on omaisuutta ja paljon feministejä. Ne olisivat hyvä lahja vastapuolelle - Suomessa on vain velkaa ja paljon oikeita teidänlaisianne kukkoja. 


Aina kannattaa myös varautua vaihtoehtoiselle tulevaisuudelle. Pidän täällä Kanalassa ortta vapaana varallenne. Globaalissa melskeessä ei koskaan tiedä, milloin turvapaikan tarve yllättää. Meillä olisi täällä molemmille riittävästi nipisteltävää ja näillä kairoilla ei olisi huolta siirtolaisista eikä kanamaisista kukoista! Ihailijanne Hirmu Kukko, osoite kanala@suomi.fi"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti