maanantai 7. marraskuuta 2016

Kanalan vaalivalvojaiset!

Lumi ja jää tuntui hyydyttäneen Saimin aivomyrskyn. Ihan hiljaa oli orrellaan torkkunut ja Kanalassa vallitsi kaamokseen sopiva kooma. 

" Nyt on ryhdistäydyttävä ja heti! Saimi kotkotti äkkiä ja kovaa. " Kohta historian lehti kääntyy ja me senkun torkumme. On pistettävä pikaisesti USA:n vaalien tulosseuranta käyntiin. Muuten muut hyötyvät tuloksista ja me olemme ulkona kuin lumikukko. Hirmu pistä kantakahvilassasi vedonlyöntipiiri käyntiin, niin ehditään kerätä mukavat prosentit, kumpi tahansa voittaa. Huldan kannattaisi miettiä vaihtoehtojen vaikutukset Siipiliiton tulevaisuuteen ja jäsenistönsä etuihin ja miettiä kannattaisiko pistää solidaarisuuslakko pystyyn. Rauhalta odotan tiukkaa verkkoseurantaa ja voisihan Kanala hakkeroida vähän vaalituloksia. Onhan meillä tuolla idän suunnassa naapuriapua. Tämä nyt alkuun- liikettä aivoihin!"

Hulda kaakatti pölmästyneenä. " Eihän nuo kaukaiset asiat mitään täällä Napapiirin lähellä vaikuta. Meillä ei ole edes kansainvälistä yhteistyötä Kentacy Chickenin kanssa. Eivät myy Suomessa kanssasisarien hormonikasvatettuja rintalihoja. Meillä on kolmikanta ja se kyllä on kova muuri edes USA-pressan murrettavaksi."


" Et sinä Hulda nokkaasi pitemmälle ajattele, liittyi Rauhakin keskusteluun. "Katsos, se on ihan eri juttu, kun pressan valinta vaikuttaa vaikkapa vapaakauppasopimuksen syntymiseen. Jos sopimusta ei tule, kuten tämä kukkoharja puhisee, niin silloin vientimme hyytyy, ei saada munien ja kananlihan jatkojalosteita kaupaksi ja kysyntä jää pelkän kotimaisen ostovoiman varaan. Se tietää kasvun hidastumista, työttömyyttä ja pieneneviä munijoiden määriä kanaloissa. Mistäs sitten aiotte uudet jäsenmaksut kerätä? Tämä nyt vain tämmöisenä nopeana heittona, kun uskon, että teillä Liitossa on vaihtoehtoskenaariot selvitetty. Vaikka aika hiljaa olet malttanut niistä olla!"


"Globalisaatio jyrää meidät ja me vain torkutaan viltti korvilla ja odotetaan, että pahat unet eivät toteudu. Hilaryn etu on Kanalan etu! Vai onko muita mielipiteitä? Kuka on tämän kanoja ahdistelevan seksimaanikon kannalla, jonka rinnalla Hirmu on vaivastalon nurkassa kyhjöttävä vaari? Tai kuka haluaa pressaksi Kukon, jolta jopa twittertili on otettu pois vastuuttomien tekstien takia?  Se on nyt puolueettomuuden aika Kanalassa ohi. On näytettävä väriä ja pistettävä munat samaan koppaan. Tässä nyt alkuun jokaiselle Hilarylippis, joka päässä seurataan CNN:ää. Pistähän Rauha kanavat päälle- me otamme näistä vaaleista kaiken irti. Vaalivalvojaiset alkaa nyt! Tuohan Hirmu vähän kuoharitarjoilua tunnelman nostamiseksi", määräsi Saimi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti