lauantai 15. lokakuuta 2016

Kanalasta turvapaikka Trumpille!

Saimi oli seurannut yökaudet televisiosta uutisointia USA:n  vaalikampanjasta. Kanavapujottelu häiritsi Hirmua, joka yritti saada kaukosäätimen pois Saimin kynsistä. " Älä sinä siinä yritä käpelöidä. Ei sinussa ole presidenttiainesta. Kynnet pois minun intiimeiltä alueilta! 
Hulda heräsi nahisteluun ja ihmetteli, mitä yön pimeydessä oikein tapahtui. Eihän Hirmu ollut ollenkaan niitä kukkoja, joita ahdistelusta voisi syyttää. Pikemminkin voisi epäillä Saimia liiasta innokkuudesta. 


Aamulla Saimi halusi välttämättä kerrata yön kampanjatapahtumat Rauhalle arvioitavaksi.
" Kyllä minä niin pidän tuosta amerikkalaisesta hiustupsusta. On siinä kukkoa presidentiksi, vaikka muuten olenkin tämmöinen feministikana. Olisi se niin jännittävää, kun presidenttiä syytettäisiin jatkuvasti vastaantulevien kanojen ahdistelusta. Ei ehtisi sotimaan eikä aiheuttamaan poliittisia kahnauksia. Mediassa olisi aina jännittäviä käänteitä. Ja varmaan olisi hauskoja bileitä Valkoisessa Kanalassa."


Rauha tuhahti melkein vihaisena. " Et sinä Saimi taas nokkaasi pitemmälle ajattele. Presidentti on valtiota edustava käyntikortti kansainvälisillä areenoilla. Valtion uskottavuus ja rooli riippuu hänen ominaisuuksistaan. Onko luotettava, sanansamittainen ja voiko hänelle uskoa ydinaseiden käyttökoodin. Toisen sukupuolen nipistely ei kuulu tähän listaan ja sehän jos mikä on huonoa käytöstä.


" Kyllä minua hyvännäköinen ja rikas kukko saisi ihan ilmaiseksi nipistellä. Eihän se ole seksuaalista ahdistelua, kun kerran itse haluaisin. Voisin jopa olla ensimmäisenä sen kimpussa. Vapaa maa ja vapaat tavat, vai mitä se Cicero sanoikaan. Ajattele nyt, kun meillä olisi täällä Kanalassa semmoinen oma leikkikalu. Puhuttaisiin yöt politiikkaa ja kähmittäisiin kukkoa. Nyt kun ne vainoavat Trumpia tämän häirinnän takia, niin jos siitä ei tule pressaa ja kaikki alkavat sitä hylkiä, niin eikö me voitaisi pelastaa se meille Kanalan Presidenttikukoksi? 


Pistä sinne kampanjatoimistoon menemään sähköposti, että täältä löytyy turvapaikka, jos kaikki ei mene putkeen! Meillä saa ahdistella ei olla mitään herkkiksiä eikä vapista yhden Kukon edessä paitsi intohimosta " päätti Saimi aamuisen vuodatuksensa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti