keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kanalan lätkäfanit!

Viikko on mennyt Laine-huumassa. Etenkin Saimi on juuttunut MM-kanavalle. "Ensi vuonna lennämme kyllä matseihin paikan päälle. Pääsee huutamaan: Hakkaa päälle Suomen kukko... Ja Hirmu voisi hankkia isomman tv-ruudun. Näkyisi paremmin nuo taklaustilanteet. Tuomarit on ihan uunoja- palkkaavat varmaan sokeimmat katsomosta. "
Hulda ei innostunut jääkiekosta. " Nuo ovat veropakolaisia. Tienaavat suuria summia maailmalla, eivätkä kuulu meidän Liittoon. Rikkovattyöehtosopimuksia räikeästi. En ymmärrä tätä kaksinaismoraalia. Meillä liittohallituksen kokouksessa kaikki kukot katsoivat matsia, vaikka kuinka yritin selittää, että rikkurijoukkoa!"
Rauha taas tutki tilastoja. " Ihme juttu, Suomi etenee kuin juna. Kaikki matsit voitettu. On venäläiset tehneet hyvän peliohjelman. Koko ajan voitetaan eikä vielä ole edes kohdattu varsinaisia pelimaita. Varmaan väsyttävät pelaajat esileikeillä, ennenkuin kohdataan Venäjä ja Ruotsi. Nyt saadaan loukkaantuneita pelaajia, jotka pois loppupeleistä. "
Saimihan innostui salaliittoteoriasta. " On mennyt maailma kovaksi. Ei voi luottaa sinisilmäisesti kehenkään. Maksettuja matseja, mutta kenelle? Jossain liikkuvat nyt oligarkien vedonlyöntirahat. Loppupeleissä suomalaiset saavat varmaan vatsataudin, kun eivät saaneet tuoda mukanaan omia ruokia. Sitten vaan muistellaan näitä voittohuumia. Muut tulevat ja putsaavat pöydän."
Saimi vetäytyi miettimään. " Nyt tuli ratkaisu mieleen. Ostetaan Hirmu äkkiä junaliput Pietariin ja viedään kananmunia mukana. Minä myyn ne mustassa pörssissä vastustajien valmentajille. Hulda hoitaa, että ne ovat kunnolla pilaantuneita. Sitten vaan nautitaan paikan päällä loppupeleistä! Ei tästä mitään tule ilman meidän Kanalan apua!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti