keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Äidit pelastaa maailman

Rauha ei ollut saanut nukuttua moneen yöhön. " Koko yön näen unissani pommikoneita ja mustia huppupäisiä kukkoja. Orret vaan lentelevät. Kyllä tähän ratkaisu pitääkehittää, että pääsee taas nukkumaan rauhassa."

Hirmu-kukko ärjähteli, että älä nyt ongelmillasi muita häiritse. "Mikä tässä on ollessa. Pahoja kukkoja pommitetaan entistä enemmän; kyllä ne tokenevat. Kosto on suloista. Kyllä maailmassa pommeja riittää."


Hulda kuunteli sivusta. " Ei tässä mitään järkeä ole. Kukot vain pöyhistelee keskenään eikä ne mitään uutta ratkaisua edes yritä kehittää. Kunhan vaan katsovat, kellä on isoimmat vehkeet. Me kanat sentään yritetään aina neuvotella ja sopia. Kyllä nytkin olisi helpompaa, kun kaikki olisivat neuvottelupöydässä ja sitten minä määräisin, miten tehdään."


Saimi oli kerrankin ajatellut ennen ajatustensa muotoilua. " Minulla on ratkaisu. Ihan oikea paradigman vaihto hienosti sanoen. Pistetään äidit asialle. Jokaisella mustalla kukolla on jossain äiti huolehtimassa ja suremassa. Jos niiden äidit pistäisivät fb-ryhmän pystyyn yhdessä, missä ilmoittaisivat pojilleen, että nyt lopetetaan pommien heittely ja pyssyillä osoittelu. Aika tulla kotiin. Ja jos ette tule, niin me äitikanat aletaan tehdä kauheita. Aina jos jonkun murhaatte, niin me silvomme itseämme. Väkivaltaan ei pure muu kuin väkivalta. Tänne sivulle pistämme kuvan leikatuista äideistä ja jäsenistä. Aloitetaan sormista ja jatketaan sydämiin. Nehän tässä muutenkin murtuvat. Eikä kukaan äitinsä kuoleman aiheuttaja pääse edes paratiisiin. Parasta siis tulla vain kotiin"


Kaikki olivat nokat pyöreinä. Merkillinen ajatus: äidit vastaan pojat. Saimi innostui vielä kiteyttämään. " Tämä on niin hyvä juttu, että haen patentin ja myyn idean Merkelille; Äidit pelastaa maailman!"




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti