perjantai 6. marraskuuta 2015

Sote kanalan tapaan!

Rauha notkui tietokoneen ääressä uskaltamatta poistua edes munimaan. " On tämä jännää. Hallitus on ihan sekaisin. Me saadaan tällä menolla oma keskussairaala tälle kylälle. Antaa kaupunkilaisten kanojen vaan maksaa viulut. Tai sitten meille ei jää edes päivystystä, vaan joudutaan lentämään kipein siivin satoja kilometrejä, mutta se tulisi muille halvaksi. Mitenköhän meidän käy?" 

Hulda kimitti saaneensa tuoretta tietoa vuodatetusta raportista- oli ollut Liitossa jo jakelussa. " Ei noista mikään toteudu. Kaikki haluavat uudet vaalit. Minuakin on jo kutsuttu ehdokkaaksi. Pistetään hommat seisomaan, otetaan aikalisä ja katsotaan ollaanko missä luvuissa vuoden päästä. Nyt on opposition kulta-aika, kun vastuupuolueet pitävät kukkotappeluita. Kohtahan niitä voi syyttää kiusausmallien levittämisestä kouluihin. Lapset alkavat samalla tavalla kiistelemään, otetaanko me kolme munaa vai peräti 6 munaa lautaselle."


Saimi mietti, kerrankin ja lauleli hiljaa: "käymään vaan tänne tullaan eikä olemaan; elämä on luopumista; nyt on loppuelämäsi ensimmäinen päivä jne. Täytyy tässä vähän treenata, kun olen nykyään hallituksen mental trainer. Lähettelen sinne kokouksiin twiittejä; nehän vielä masentuvat, kun ovat eri mieltä kaikkien kanssa ja kukaan ei tiedä, mitä tästä seuraa- paitsi näköjään Hulda!


Pistin juuri viestiä, että minä Saimi olen kaikkien puolella isänmaan edun nimissä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee ja jos ei, niin tulee Hulda!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti