perjantai 6. marraskuuta 2015

Arvonta alkaa!

 A-R-V-O-N-T-A alkaa:

Saimi otti Rauhalta selvää, että paljonko on fb-sivulle kertynyt tykkääjiä. Rauha naputteli aikansa ja kotkotti: On meillä ystäviä, ajatelkaa melkein sata- SATA!!! 
Saimi näytti miettivältä. Eihän se ole mitään. Jari Sillanpäällä on yli 26 000 ja sen ääni on kyllä minua heikompi. Stubukalla melkein 38 000 ja sen hymy on hyytynyt ennen minua. Ja Salella on 170 000 - ja se on vain presidentti. Kyllähän me kanat nyt tärkeämpiä ollaan, me ollaan sentään mieltä kaikesta maan ja taivaan välillä.
Nyt on pistettävä peliin kunnon panokset. 

Hulda pistettiin kansankiihottajana miettimään ratkaisu tykkääjämäärään. Olihan se saanut ay-liitossaan puheenjohtajavaalissa ääniä odotettua enemmän. Ties vaikka seuraavalla kierroksella päätyisi Superliiton keulakuvaksi. 

Hulda väkersi ehdotuksensa paperille ja kuskasi sen nokassaan aamiaispöytään. " Tällä tulee tykkäyksiä ovista ja ikkunoista, vaikken kyllä ymmärrä, mitä me niillä tehdään. Eihän niitä voi vääntää miksikään korruptioeduksi. Eivät edes munista maksa enempää."

Saimi rykäisi ja luki ehdotuksen, niin että Hirmukukkokin kuuli: "Tykkää sivustamme, niin olet mukana arvonnassa - voittaja saa yöpymisen Hirmukukon kanssa yksityisellä orrella luksuskanalassamme. Rauha tarjoilee runsaan aamiaisen suoraan orrelle, lisäksi viemme opastetulle kierrokselle naapurin navettaan ja sokerina pohjalla on ilmainen agilityrata pihapiirissämme. Kyllä saa paljon vastinetta yhdestä klikkauksesta! Kannattaa jakaa tätä onnea myös kavereille!"

Rauha yritti kysellä, missä se yksityinen orsi on ja etenkin tuo luksuskanala, mutta Hulda vain kuiskaili, että "nokka suppuun; tämä on katsokaas poliittinen lupaus kermavaahdolla kuorrutettuna."

NYT VAAN TYKKÄÄMÄÄN, aikaa on! Siis tykkää sivustoa menemällä sinne, jos et ole vielä tässä onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti