keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kaikki ei ole, miltä näyttää!

Tänään oli kerrottava Saimille, että on aika pakata, koska huomenna tulee noutaja eli kuljetus Shanghain satamasta lentokentälle. Se oli aamiaisella näyttänyt ihan harmaalta ja mennyt takaisin nukkumaan- ne pitkät yötyöt! En meinannut millään saada mamselia heräämään. Se luetteli vain pokerin käsiä. Iltalaukustaan pilkisti kasa isoja dollarinkuvia.

 " En minä mihinkään lähde. Vastahan tänne tultiin. Aika mennyt museoita kierrellessä. Mitä nyt pikkuisen olen voinut yöaikaan irroitella. En ole vielä edes kunnolla sopinut Kim Ding-Dongin kanssa Suomeen tulosta. Sillä on identtinen kaksoiveli Kim Dong-Ding. Se pitäisi ehkä myös ottaa mukaan. Sinähän saisit siitä hyvän eläkepäivien hoitajan. Pistät tuon nykyisen kiertoon!" 

En hennonnut muistuttaa, että museot ovat tipulta jääneet vähiin. Pelkkää juhlintaa koko matka, mutta niinhän toisaalta lomalla on luvallista. Nyt se oli saatava ymmärtämään, että arki alkaa ja munien vääntö. Ei elämä laiskoja elätä, kuten Hulda usein huutelee, kun haluaa jäsenilleen lisää palkkaa. 


Saimi näytti huolestuneelta. " En oikein saa otetta siihen Kimin tahtotilaan. Aina kun yritän, se toistaa samat kuviot. Onkohan kiinalaisilla kukoilla joku ihan oma tyyli? Voisit tulla mukaan tulkiksi ja samalla tarkastella, sopiiko velipoika sinulle."


Lähdimme MusicHalliin. Sisällä näkyi kaksi tummaa hahmoa paikallaan. Saimi painoi nappulasta, valot syttyivät ja discomusa alkoi. " Nyt pistetään viimeiset tanssit, tule mukaan ja myöhemmin siirrytään keskustelemaan vakavasti. "




Miten pystyn sanomaan, että Kim ja veljensä ovat coctailsekoittajarobotteja. Ei ole kukoksi Kanalaan. Selvisi sekin, miksi Saimi oli maistelussa tilassa vastoin Huldan ohjeita nukkumaan tullessaan. Robotit sai tanssimaan tilaamalla juotavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti