perjantai 29. huhtikuuta 2016

Hauskaa Vappua - Glada Vappen!

Hirmu toi Kanalaan Vappupallon. " Nyt on Tytöt juhlan aika. Pistäpä Haulda simaa ja tippareita pöytään! Saatte vapaapäivän muninnasta. Meidän työläisten kevätjuhla alkaa. Sunnuntaina mennään marssimaan kylälle ja heilutetaan punalippuja." 

"Älä unta näe, minä en tule mihinkään surkimusmarssiin. Olen jo sopinut treffeistä Kämpin lounaalla. Kuoharia ja pikkuherkkuja hyvässä seurassa", ilmoitti Saimi mutanaamionsa sisältä. 


" Meillä on Siipiliitossa yhteinen torikokous ja minähän pidän siellä puheen. En jouda mihinkään pikkukylän riemuihin. Voit Hirmu hyvin edustaa siellä meitäkin", kertoi vuorostaan Hulda ommellen nappia jakkupukuunsa. 


Rauha kertoi ilmoittautuneensa faktojen tarkistusleirille, missä valmistetaan yhdessä materiaali taloustilanteesta eri puolueiden käyttöön verkon kautta. " On kuulkaa tärkeätä saada kaikille yhteismitalliset luvut, mistä kiistelevät, kun sopimusvääntö alkaa. Ei nyt ole aika juhlia, kun talous on rikki."


Hirmu huokasi. "Mikä näitä likkoja vaivaa? Ennen ne tuli kiltisti sinne, minne minäkin. Nyt on jokaisella oma mielipide ja aina eri suuntaan. On tämä Kanalan johtaminen mennyt vaikeaksi. Kaikki hyppivät pöydälle. Kukaan ei tottele. Nämä vaan kotkottavat, että ovat feministikanoja, joita Kukko ei komentele. Voi vanhoja hyviä aikoja, ei ne enää palaa."


"Hanki Hirmu oma elämä", kotkotti Saimi ruiskutellen C-vitamiiniseerumia nokkansa ympärille.,



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti