sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Saimi puheenjohtajaksi!

Hirmu oli paneutunut viime päivät television katseluun. On tulossa Oikean puolueen puheenjohtajan vaalit ja ehdokkaita odotetaan tukuittain. Paljon on pyrkyä päästä ratkaisemaan isänmaan kassavirtoja. Aamuyöstä ennen kukonlaulua sillä välähti ja kukkokiekuun tilalla se julisti usvaisen aamun herätykseksi: 

" Saimi puheenjohtajaksi!"

Hulda tipahti säikähdyksestä orrelta. " Huh mikä painajaisuni oli menossa; nyt ei uskalla enää mennä takaisin nukkumaan. Unessa joku vajaakykyinen ehdotti meidän Saimia uudeksi perivihollisen puheenjohtajaksi. Olisi se kamala paikka. Saimi heiluisi korkeissa koroissa jokaisessa uutislähetyksessä kuohislasi kädessä ja olisi huolissaan, että sosiaalituet eivät riitä."


Rauha mietti otsaheltta rypyssä. " Tosi hyvä ajatus. Onhan Saimi saanut Kanalan talouden kuntoon. Nytkin on jemmattuna lattian alle omien munien varasto pahan päivän varalle. Lisäksi on siinä ainesta. Tuolla se viipottaa jo personal trainerinsa kanssa lenkillä sykemittari kaulassa heiluen aamuyöstä. Kokemusta on ulkomailta ja median valokiilasta. Ja mielipide sillä on kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ja kansainvälisiä avainhenkilöitä se tuntee kuten Muhin, joka saattaa koska tahansa nousta terroristisolunsa johtoon. Robottien merkityksen kanojen kumppanina se oppi ymmärtämään viime matkallaan. Olisi Saimi parempi vaihtoehto Suomen tulevaisuudelle kun tämä nykyinen tikkataulu!"


Saimi tuli puuskuttaen sisälle lenkkitossujaan irroitellen. " Täällä sitä vain haistaan sisällä, kun ulkona on taivaallisen happiraikas sää. Onko D-vitamiinismoothieni jo valmiina? Se on kuulkaa kevät puhkeamassa ja kanoilla ovet auki maailmalle. Se on vain itse päätettävä, minkä oven avaa. Kun on resurssit kunnossa, mieli korkealla ja asenne kohdallaan, voi jopa mennä läpi suljetunkin oven!"


Rauha hiippaili koneensa ääreen. " Tuota voi käyttää lupauksena puheenjohtajapelin avaamiselle. Pistän tästä lehdistötiedotteen menemään.Sitten ryhdymme suunnittelemaan kampanjaa, rahoitusta ja puhekierrosta. Huldan kokemuksista on nyt hyötyä. Saimi T-paita, Saimi.muki, Saimi-kynä....."


" Saimi Kana on kannattajiensa kiihkeiden vaatimusten seurauksena ilmoittanut ryhtyvänsä Oikean puolueen puheenjohtajaehdokkaaksi. Ohjelmana on pistää Suomi ja sen kanat kuntoon, menot tulojen mukaan, turhat säännöt navetan taa ja hyvät suhteet kaikkien kanssa. Intoa ja riemua yhdessä kokien! Saimi on Paras!"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti