keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hyvää alaista aina tarvitaan!



Saimi oli häkeltynyt Kukon huutopurkauksesta. Ei Kanalaa pidä huutamalla johtaa, se oli puhissut vielä illalla orrellaan luottaen ettei Kukon kuulo ole enää terävimmillään. Kaikilla olisi mukavampaa, kun Kukolla on mukavaa. Saimi päätti ryhtyä tilapäisesti hyväksi tiimin jäseneksi. 

Se kotkotti muille, että jos porukassa on hyviä alaisia, niin johtajakin muuttuu. Ei hyviä johtajia joka kanalaan riitä. Pakko se on alaisten yrittää. Nyt on aika auttaa johtajaa parhaan kykynsä mukaan. 

Kanat päättivät ryhtyä Kukon Personal Trainereiksi johtamisessa. Saimi vastaa ilmapiirin positiivisuudesta, Rauha huolehtii Kukon faktatiedoista ja Huida sovittelee intressiristiriitoja.
Ensin pitää saada Kukon teoriaosaaminen kuntoon, minkälaista on hyvä johtajuus. Miten Kanalassa saa ystäviä ja vaikutusvaltaa? 

Saimi keksi, että ostetaan Kukolle uusi kirja, missä huippujohtaja kertoo, miten itse on johtanut menestyksekkäästi. " Kyllä meidän Kukko osaa itse ajatella, kun saa oikeita aineksia. Vaikka alkaa kansainvälistämään Kanalaa Kiinan suuntaan, kun naapuriinkin on muuttanut irakilaisia. Meistä voi tulla globaali Kanala! "

Saimi luki muille kanoille huippujohtajan haastattelusta: "Hän toteaa, että positiivisuus, laajakatseisuus ja harkintakyky ovat hyvän elämän ja hyvän työelämän lähtökohtia. Mutta vielä tärkeämpää on toisten kunnioittaminen ja kannustaminen."

http://www.uusisuomi.fi/raha/122904-suomalainen-huippujohtaja-paljasti-vinkkinsa-taman-matti-alahuhta-tekee-joka-ilta

" Tämä on selvästi meidän ajattelua. Jos Kukko ei opi, niin pyydetään tätä Mattia meille Kukoksi. Mutta annetaan nyt alkuun omalle kullalle vielä yksi mahdollisuus"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti