perjantai 9. lokakuuta 2015

Salaam Aleikum - KotKot!

Saimi oli paneutunut täysillä kieliopintoihin. Pitihän naapurinavetan Muhin kanssa päästä syvällisempään mielipiteen ilmaisuun kuin elekieleen. Tosin Muhin ihanat tummat silmät pystyivät kyllä kertomaan paljon, kun osasi niihin upota.
Saimin Soukin ylimääräiset kassavarat kuluivat kynsimaalaajalle, heltan kunnostajalle sekä pyrstösulkien kihartajalle. Muhi oli ilmentänyt, että hänen kotimaassaan ulkonäköasiat ovat tärkeitä. Lopputulos peitetään kaavulla, jotta muut kukot eivät pääse turhaan innostumaan. Only for Muhi`s eyes!

Saimi yritti parastaan ja kulutti rahansa kauneuspalveluihin. Oli hän myös ostanut Muhille toppatakin, Canadian goose tietysti, uuden iPhonen, kun Muhin mukaan hänen omansa kuului Suomessa huonosti sekä antanut käteistä kotiin vanhemmille lähetettäväksi. Kiitokseksi hän oli saanut pienistä helmistä pujotellun nilkkarenkaan, joka somasti vilkkui pitkän syystakin alta.
Rauha katsoi tätä uutta PinUp-kanaa ihmetellen. Tekoripset olivat osuneet vinosti toiseen silmään, mutta muuten Saimi olisi kyllä voitu valita Kanalan kauneimmaksi. Tosin muut kilpailijat olivat Hulda ja hän. Huldalla repsotti harja, kun Kukko oli kerran sitä pöllyttänyt Huldan marmattaessa kotiintuloajoista. Rauha puolestaan tykkäsi olla luomukana ja panostaa aivojen sisältöön. Saimi olisi uudessa olemuksessaan kyllä kelvannut Playboyn kanteen.
Hulda oli töksäyttänyt Saimia katsellessaan, että kyllä ne vierasmaalaiset ovat Saimia höynäyttämässä. Vievät rahat ja nauravat takana katsellen kotiin jääneiden perheiden valokuvia. " Muslimikukko ei kristittyä kanaa tosissaan kosiskele. Pitäisiköhän meidän Rauha ryhtyä pelastushommiin, kun Kukkoa ei näytä kiinnostavan. Kääntyy Saimi vielä muslimiksi ja alkaa heittäytymään maahan muutaman tunnin välein- ei onnistu tässä ahtaudessa."
Saimi hyräili peilin edessä " sun silmissäs nään kanan rakastuneen..." ja suihkutti Chanel 5 siipiensä alle. "Ana ähebuk enta"- se hoki. " Minä rakastan sinua". Takki niskaan ja huivi päähän ja menoksi.


Rauha heräsi orreltaan yöllä, kun Saimi livahti sisään kuun valossa. Se näytti jotenkin omituiselta. Sen kaulassa roikkui joku metallipala. Rauha hermostui- onko Saimi mennyt kihloihin. Se päätti herättää kaikki porukan petturin kuulustelua varten. Uninen Kukko ärähti, että tähän herätykseen tarvitaan tosi hyvä selitys.
Saimi kaakatti innostuneesti. " Ollaan muuten kuuluisia. Sain poliisipäälliköltä vapaaehtoisten kunniamerkin ketjuilla. Paras vakooja Mata Harin jälkeen. Naapurikukot olivat viestitelleet poliisien minulle antaman puhelimen kanssa ja kävi ilmi, että olivat terroristisoluttautujia. Nyt ovat putkassa tutkinnassa. Muhi huusi minulle ristikoiden välistä " jalla jalla" . Pitää katsoa sanakirjasta. Sain myös kunnon kasan euroja. Pääsee taas ostamaan Soukkiin tavaraa uusille vastaanottokeskukseen tulijoille.

 " Ei hätää Suomi, kanas valveil on!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti