lauantai 10. lokakuuta 2015

TURVAPAIKKA JA SASSIIN!

Saimi haluaa huomenna tunkea mukaan matkalaukkuun kohti Islantia ja USA:aa. Kanat tarvitsevat kuulema pikaisesti turvapaikkamaan. 
Kanalaan on tullut toinen kukko Hirmu kahden kanan kanssa ja se oli ottanut heti yhteen Kukon kanssa. Matsi päättyi 5-0 Hirmun eduksi ja nyt Kukko hoitelee haavojaan Kanalan ulkopuolella. Hirmu on ilmoittanut, että Saimi, Rauha ja Hulda kelpaavat jalkavaimoiksi palvelemaan näitä lempivaimoja- ainahan Kanalassa siivoamista riittää. 

Saimi huohotti puhelimeen, että "näin meidän sivistynyt ja kehittyvä kanademokratia hävisi alkuunsa diktaattori Hirmun korruptiohallinnolle. Ei tässä hirmuKanalassa ole enää fiksuille kanoille elämän edellytyksiä. Hulda ja Rauha lupasivat kestää ja lähettää minut matkalle. Kukoltakin herui matkarahaa,kun odottaa että voi tulla mukana, jos onnistun uuden sijaintimaan löytämään. Kyllähän me ollaan kysyttyä työvoimaa; niin kovia munimaankin "
Jos ymmärsin oikein, osanani on salakuljettajan tehtävä ja matkalaukkuun on raivattava tilaa Saimille. Se lupasi olla ihan hissun kissun hattuhyllyllä, mutta kokemuksesta sitä on lupa epäillä. 

Yritin kertoa, että salakuljetusmatkailussa on paljon riskejä ja henkikin voi mennä. Kananlento taittuu vielä lyhyeen. " Hirmun kanssa elämä ei ole elämisen arvoista kumminkaan. Ei tässä ole vaihtoehtoa, jonkun on uhrauduttava. Onneksi ehdin Muhilta temmata poliisilaitoksella sille ostamani tikkitakin. Älypuhelin käteen ja menoksi. Rauha lupasi olla valppaana ja seurata kotona matkan edistymistä, niin tietävät ryhtyä ajoissa pakkaamaan porukalla."

Huomenna Saimi tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti